آموزش رفع تنبلی (ریشه یابی چرا تنبلی میکنیم)
آموزش رفع تنبلی
آموزش رفع تنبلی یا غلبه بر آن برای هر کسی که در انجام دادن مرتب و منظم پروژه هایش همیشه با مشکل روبرو است، مفید است. غلبه بر تنبلی آنقدرها هم سخت نیست، فقط باید کارهای افراد موفق را در زندگی روزمره خود به کار گیرید چرا که افراد موفق هم در شروع محدودیت ها و ترس هایی همانند شما داشته و دارند. در این مطلب یاد میگیرید که هر استراتژی ضد تنبلی چرا و چگونه کار میکند، با باورهای محدود کننده انجام کارها آشنا میشوید و یاد میگیرید چطور میتوانید به راحتی در زندگیان از آن استفاده کنید.
ریشه به تعویق انداختن کارها / تنبلی چیست؟
شما با تنبلی احساس خوب و کوتاه مدت “زندگی در لحظه” را به دست آوردید اما احساسات بد انجام ندادن کارهایتان همچنان رهایتان نمیکند. ریشه علت به تعویق انداختن کارها از باورهایی می آید که ما به وسیله آنها خودمان را محدود می کنیم. شما میتوانید علت هر موفقیت و شکست را در یک عادت به خصوص پیدا کنید. آنچه که شما در طول یک روز انجام میدهید دستاوردهای آینده تان را مشخص می کند. تمام عادت ها ساختار یکسانی دارند و هنگامی که فهمیدین این ساختار چگونه کار میکند، میتواند با اطمینان خاطر عادت های دیگری را جایگرین و دنبال کنید. عادت های خوب یا بد شما حاصل تکرارند.
یکی از دلایل بزرگی که مردم کارهایشان را به تعویض می اندازند این است که آن کارها با عادت های روزمره که در آنها شکل گرفته در تعارض است.
ساده ترین راه برای غلبه بر تنبلی جنگیدن با آن نیست بلکه باید آن را با برنامه روزمرگی جدیدی که به سود زندگی شماست جایگزین کنید. قبل از هر چیز با 7 بهانه برای تنبلی آشنا شوید، احتمالا همه این موارد را قبلا به کار گرفته اید.
7 بهانه به تعویق انداختن کارها
دانستن اینکه چرا بهانه می آورین شما را یک قدم به غلبه بر تنبلی نزدیک می کند. راهکار هر بخش مفصل تر از یک جمله است در اینجا به طور خلاصه بیان شده، بیان دقیق راهکار ها را در ادامه به آن مفصل می پردازیم.
- بهانه اینکه کار مهمی هم نیست.
مردم اغلب از انجام کارهایی که به نظر مهم نمی آید سر باز می زنند.
راهکار: تصمیم بگیرید که مشغول انجام آن شوید یا آن قدر شهامت داشته باشید که اصلا انجامش ندهید. - بهانه اینکه اول باید کار دیگری انجام دهم
کارهای ما معمولا نیمه کاره می ماند چون باید اول کار دیگری انجام شود.
راهکار: تقسیم کار به کارهای کوچک تر میتواند آن را در برنامه روزمره بگنجاند. - بهانه اینکه قبل از شروع نیاز به تحقیق دارم
گاهی این بهانه موجهی است اما اگر بیش از هفته ای یکبار به کار میگیرید، عذر موجهی نیست.
اینکه نمیدانید فلان کار را چگونه انجام دهید نباید مانع انجام کارشود. مخصوصا با وجود تکنولوژی که هر مهارتی در دسترس است. - بهانه اینکه بیش از حد کار دارم
گاهی کارها تمامی ندارد هر چقدر بیشتر تلاش می کنیم تمام نمیشوند. البته این مشکل اغلب دامن افرادی که طرز فکر سوپر من وار دارند را می گیرد اینکه من به تنهای مسئول انجام تمام کارها هستم.
راهکار: این بهانه را میتوان با تمرکز بر روی نخستین و مهمترین کار و حذف یا به آینده موکول کردن سایر کارها از میان برد. - بهانه اینکه فعلا وقت ندارم
اگر همیشه در شروع منتظر شنبه بعدی هستید احتمال اینکه از انجام آن کار بر نیایید ، هست. - بهانه فراموش کاری
اگر فراموش کاری در انجام کاری مزمن شود نشانه مقاومت شدید ما در برابر به انجام رساندن آن است.یا باید انجامش دهید یا به طریقی از شرش خلاص شوید. - بهانه اینکه حال و حوصله اش را ندارم.
باید بدانیم واقعا چه کاری را باید انجام دهید و چه کاری را میتوانی به طور موقت به آینده موکول کنیم.اغلب این دو گروه از کارها را با همدیگر اشتباه می گیریم.
راهکار: ببینید چرا از انجام این کار وحشت دارید، تا شاید نشانه های مشکلات بزرگتری در پس آن بر شما روشن شود.
دقت کردید که همه این بهانه ها الکی و چرند هستند؟
هیچکس از بهونه تراشی مصون نیست فرقی هم نمیکند چقدر در کارتان موفق باشید شما هم گاه و بیگاه در زندگی تان به جایی می رسید که برای انجام ندادن کاری دلیلی می تراشید، به همین علت است که باید عادت هایی در خود پرورش دهید که بر ساختار فکری بهانه تراش شما غالب شود.
این موارد نیاز به فکر کردن داره ، مطمئنی که وقت میکنی برای ریشه یابی تنبلیت وقت بزاری؟؟؟ من بعید میدونم …. برای همین بهت پیشنهاد میکنم اگر برای انجامش یکی از همین بهونه هارو داری یک جلسه کوچینگ توسعه فردی رزرو کن و جواب سوالتو با همراهی یک کوچ به دست بیار، یا تصمیم بگیر انجامش بدی یا کلا بیخیال شو و به تنبلی ادامه بده….
اینجا داریم روی توسعه فردی کار میکنیم، تلاشمون می کنیم بهترین و جدیدترین مطالب منتشر کنیم، و تا حد ممکن خلاصه کنیم و چیزی از قلم نندازیم ، ما هم به اندازه شما تنبلیم ولی میدونیم که کوچینگ زندگی بهتری برای آدما رقم میزنه همون طور که به ما کمک کرد بلند شیم و دست به اقدام بزنیم ،پس در تلاشیم اون رو به همه معرفی کنیم . ممنونیم که به رشد و توسعه خودتون بها میدین.
مدیر سایت کوچینگ وی
تنبلی برای ورزش ، تنبلی برای درس خواندن، تنبلی برای نماز ، تنبلی صبحگاهی، تنبلی ظرف شستن، تنبلی نی نی سایت، اینها پر تکرار ترین انواع تنبلی است که مردم در اینترنت در جستجوی راهکار رفع آن هستند، شما با چه چالش هایی در تنبلی مواجه هستید لطفا در بخش دیدگاه بنویسید. آیا راهکاری امتحان کرده این؟
«از تنبلی دوری کنید، زیرا هر کس تنبلی کند، نمیتواند حق خداوند را انجام دهد.»
کسی که در ادای حقوق دیگران سستی و تنبلی به خرج دهد، در احقاق حقوق خود نیز کاهل و تنبل خواهد بود. تأمین آزادی و احقاق حق هیچگاه با تنبلی به دست نخواهد آمد.
«آنگاه که همه چیز جفت گشت، تنبلی و درماندگی با هم جفت شدند، و “فقر” محصول و ثمرهی آن دو گردید.»
تنبلی از دیدگاه امام علی
در قسمت بعدی آموزش رفع تنبلی به 23 روش کاربردی غلبه بر تنبلی می پردازیم
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!